Wednesday, March 28, 2012

mid break tak oHSEM!

aSSalamualaikum..

apa habaq orang utara, timur, selatan, barat?? mesti terkejut beruk kan tetiba plak aku muncul.muahahaha..eden dah beberapa hari bertapa kat rumah. mid break. tapi, hampeh gilerrrrrrr cuti kali nie. sebab aku ada lagi 4 paper after mid break. 3 esaimen tak siap lagi. streesssiioo!! *peh! emo pulak..

series tak best cuti kali nie. sebab pendek sangat cuti. lusa aku dah nak balik. TAK OHSEM!! ok la..ok la..tak baik merungut nih. apa guna mak ayah perabis duit, bagi kemudahan itu ini tapi kalau otak tepu tak mau study. malas nak bukak kulit buku..

tadi aku p survey nikon kat kedai area rumah aku. survey ja bukan nak beli sekarang. tak mampu eden! serieesss adore it! *mata jadi kamera nikon. %_% aku nak banding harga dengan kat law yat sebab mana tau kat kedah gadget lagi mahal. *sikit sikit lama lama jadi bukit! lagi ohsem kalau beli pakai duit sendiri..

aku sebenarnya nak promote apam kat sini. tapi internet macam siput sedut pulak. nak upload pic macam kena tunggu setahun. esok esok aku post..

chioss..

wslm..



Thursday, March 15, 2012

just sharing 2..

aSSlamualaikum..

hallu..hallu..hallu..pejam celik kan aku dah nak mid exam. dah nak mid break poong! cepatnya masa..okayh..bosan berleter panjang panjang sini..just nak share satu ja..


macam aarroon ajis dengan maya karin tak??muahahaha..

chioss

wslm..

Thursday, March 1, 2012

terlajak timeline boleh diundur..

aSSalamualaikum..

salam Jumaat..wah..dah jumaat dah. cepat bebenor masa berlalu. aku rasa macam baru seminggu start sem baru padahal dah sebulan dah. kelipok kelipok biji mata sekali dah hujung sem, sekali dah final exam..

semalam nightmare giloss weh. aku tengah syok syok layan blues jawab soklan kat formspring sebab dah kuno lama tak bukak formspring. tetiba jadi jakun pulak. memang tabiat kalau benda best aku selalu share kat pesbuk. sebab nak share apa yang aku jawab kat formspring tu, tersalah tekan button facebook timeline..PESBUK AKU JADI TIMELINE!! terlajak timeline huduh profilenya..

rasa macam nak call Mark Zurgberuk tu ja suruh dia remove timeline tuh. tapi, kalau aku call nanti dia jatuh hati kat aku pulak. so, aku batalkan jelah niat murni tu.

sebab member aku ada post dekat wall aku cakap ada cara nak remove timeline tu..budak malas sikat rambut..korang boleh try tengok kat blog nih..

chioss..

wslm..

formspring.me

dont be shy asking question n live ur footprints here.... http://www.formspring.me/iniFatin