Tuesday, April 10, 2012

eh dah nak final ke??

aSSalamualaikum..

hallo apa habaq! sedih gila weh aku nih. begini lah nasib diriku yang comel oh tuhan~~ jadual exam final dah keluar minggu lepas. *tangan kat bahu, mata ke atas..padahal aku punya mid term pun tak abes abes lagi. nampak sangat la kan perli aku nih suruh study awal awal..

exam aku nanti macam nie la lebih kurang..

24 mei: advance accounting
26 mei: decision making control
29 mei: company law
3 jun: audit
6 jun: malaysian taxation
7 jun: business finance

dan semalam aku baru abes mid term malaysian taxation. sedih gila nih. boleh pulak satu soklan tu aku tersalah kira benda alah tu. 20 marks weh. hilang cmtu ja. adesss..*menangis tak berlagu..

tapi, alhamdulillah sebab schedule exam final tu ok la. tak MACAM LAST SEM!! semua nak exam masa yang sama..

arghh..banyak merungut pun kalau tak bukak buku study nak buat apa? kan? ada lagi satu midterm jumaat nih..doakan!

chioss..

wsalam..