Thursday, June 28, 2012

2 minggu bermandi keringat~~

aSSalamualaikum..


hollaaa..makin malas nampaknya aku sekarang nih nak hupdate blog. teruk punya perangai.sejak ada burung pencicit tu blog buat endah tak endah ja..haish~~ *tetiba lak rasa janggal nak menulis..

sekarang aku tengah short semester. dua subjek ja dapat add. itu pun satu subjek tilawah and satu subjek core. memang kebosanan katak aku. kelas seminggu 2 hari ja. lepas abes final exam haritu pergi kem tahunan wataniah. bessttt seriess..tapi, kulit terbako tak payah cakap la. anak keling pun kalah dengan aku sekarang nih. *arghh janggal lagi rasa menulis.. biaqla gambar yang berbicara~~


compass marching



model peta



serang hendap..6.30pm until 7.30am tunggu musuh..


kais pagi makan pagi, kais petang makan dalam hutan..


futsal time!!



3 tan vs men in black..


jalan laju


its time for Tanjung Rhu..



cuba teka makhluk apa yang jadi mangsa bbq nih





muzium tentera darat PD..

chioss..

wslm..


p/s: euro 2012 aku rasa trophy tu spain yang punya..ngehehehe..#evillaugh


Thursday, June 7, 2012

come back!!

aSSalamualaikum..


fuh..fuh..fuh..shuh..maap ler. banyak pulak habuk kat blog nie. labah labah, cicak, taik cicak semua berkampung kat blog. amboih angry bird pun berkampung sekali.

apa habaq kL, Malaysia, Brunei? ngeheheh..ish banyak pulak gelakknya.. nk bagi tau ja. aku dah abes final exammm!!! yahuuuu..yeay!!! gila merdeka rasa. tapi, jawab exam nya wallahualam ler.. lepas nih boleh blogging balik lah. bajet je macam busy sangat kan sebelum nih. heheh..

now, its time nak baca novel novel yang aku beli masa book fair kat PWTC tu. and, boleh tengok banyak movie. yes! 

rupanya harini umur aku dah 22 tahun 7 hari rupanya. *eh! dah tua pun.. first time bezday aku time semester.plus time final exam plak tu! baaiikk punya..



bufday cake roommate punya kerja..


taun nie paling banyak dapat hadiah kot.


plate cake jugak jadik mangsa conteng..

btw, thanks lot to family and friends yang wish besday and doa..may Allah bless all of u..*eh! ayat sama macam status pesbuk plak..muahaha..

chioss..

wslm..