Wednesday, January 2, 2013

angka naik satu!!


~~aSSalamualaikum~~


best! best! best! harini satu lagi paper killed! yayyyyyy!!! tapi tapi tapi ada lagi 4 paper tak lepas lepas lagi.. oho~~~

and ada satu paper tu subjek membaca. sebab tak suka membaca tahap tensi tu 150%.

takyah cakap pasal exam. tak best..bhaha..

tak sangka pejam celik makan tidur dah masuk 2013. dan dengan itu, umur bertambah lagi satu angka. oh noooo!!! getting older and older.. *eh! ada ke orang jadi makin muda.

dah tua tua nie nampaknya kena berubah sikit lah kot. *tapi, still boleh tengok one piece kan? betol tak
hassy chan?? heheh..

sangat tak boleh belah statement kawan aku time study kat library haritu, 'dari tahun 2012 sampai 2013 status aku kat pesbuk still single. tak berubah ubah'. tergelak aku satu library..

oh yes! 7 january besday ayah..nie rasa nak balik kampung nie..*potong bawang T_T

dan lagi dua minggu nak start internship.. aku rasa dah sampai masa untuk aku jadi seseorang. *cewaahhh.. dewasa lah teww kekonon..

selamat tahun baru~~

^cheeto^!

wasalam~~







2 comments:

hassy chan said...

menonton one piece mmbuatkan ak rs dri ak semakin muda ahakz

Hafizin Jamil said...

hai kakak tua..hehehe