Monday, January 7, 2013

inche Rosli dah 51 tahun~~

~~aSSalamualaikum~~

harini 7 january besday ayah! selamat hari jadi yang ke 51 ayah! terima kasih ayah atas segala gala gala nya.. ayah boyfriend terhebat dan terkacak kat alam semesta. takda lagi yang boleh lawan ayah sepanjang hidup nie. cewwaahh!!

23 tahun susah payah ayah besarkan aku yang tak besar besar nie. ayah bukan la sesorang yang bergelar korporat atau ahli professional. tapi, ayah cuma orang kampung biasa. dan segala galanya biasa. tapi, ayah tetap orang yang terhebat dalam hidup aku sebab berjaya sempurnakan hidup keluarga walaupun terpaksa bermandi keringat..tskk..tsk.. ewah! ter touching pulak.

kalau bukan seseorang macam ayah, aku tak jadi macam aku.. mungkin jadi zombi kot.bhahaha..

ewaahh..dekat blog boleh la tulis macam macam nak touching sebab ayah tak baca. kalau on call, message or depan depan bertuah la.. sebab maluuuu.. heheh

lagu untuk ayah!


eh! macam sedih la pulak. tukar tukar! 



^cheeto^!

wasalam~~


1 comment:

~SaL IjOu~ said...

selamat ulangtahun kelahiran hencek Rosli~ ;)

p/s: salam.helu Fatin.akak da kembali.tp kejap je~ ^^