Tuesday, January 22, 2013

oh my internship!!

aSSalamualaikum~~


its has beeennnn 2 weeks aku start practical. uwaaa... for this while still ok la. dapat buat audit. best jugak kerja audit nie. dalam dua minggu nie tak banyak lagi kerja yang aku buat. just vounching, temporary file dengan bank confirmation ja. tapi semalam dan harini ada belajar buat templates dengan statutory audit. excited plak nak buat statutory audit. cewahhh! *padahal nanti mesti blur blur jugak nie nak buat macam mana..eheh!

tapi yang tak best aircond dekat office sejukkk giloss. aku dah la jenis yang tak tahan sejuk. sabau jelahh..

for this while agak susah nak adapt dengan environment kerja. bukan sebab officemate. every each of them are cool! diorang semua baik baik.

tapi aku jelah yang problem. maybe sebab baru dua minggu hilang sahabat kot. sedikit terasa kehilangan tu. kadang kadang rasa macam bukan diri sendiri plak. tapi, orang cakap tak elok sedih sedih sangat nie.

dan hari hari kakak office tegur aku terlalu senyap kat office. hew hew.. terjadi budak baik lah pulak. yelah. tanduk tak keluar lagi..ahakz!

alamak! baju tak iron lagi. gotta go!

^cheeto!^

wasalam..



3 comments:

Fasihah Supian said...

awal2 je tu fatin :)

hassy chan said...

masih terkenangkan arwah eh.. huhu..
jgn sdih2 sgt.. nt roh arwah xtenang pulak sbb ko masih sedih dgn pemergian dia.. :)

WAHIDA ALIAS said...

bwk cardigan 2 3 helai kalo sejuk..hehe.btw all the best for your practical