Thursday, February 28, 2013

baca map pun tak reti..

aSSalamualaikum~~

dari hari isnin sampai la ke harini , hari khamis.. haa.. dah start balik lambat dah. nak kata kerja banyak tu takda lah sangat tapi tak tahu lah kenapa jadi balik lambat. kehkeh..

hari jumaat lepas pergi audit field dekat PJ. lawak la.. kesian kakak yuyu merangkap senior auditor. dapat co-pilot macam aku yang nk baca google map pun tak reti memang berpusing sampai Mid Valley tu ha..

hari selasa pulak pergi hantar document dekat tempat sama, sesat jugak. tp tak jauh. tapi rabu kelmarin pergi hantar second draft kat tempat sama still sesat lagi. berpusing sampai ke Penchala dah. bab jalan aku memang fail. jalan kat rumah pun aku tak ingat sangat inikan pulak la jalan area key ell ni haa.. at last aku jd driver kakak yuyu jd co-pilot baca map..

harini best! sebab dapat ilmu direct dari director tempat aku practical tu. even, garang err.. garang ke? tak dalah garang sangat. she's nice actually. cuma suara cik tu je kuat. aku cuak sikit kalau berdepan dengan orang cakap suara kuat nie.  heeee..

cik cakap 'auditor must be smart and think out of box.jangan asyik baca blog, baca gossip2 artis ja. kena jugak baca article ilmiah, article economy' dabush! kena batang hidung den..

tapi!!! satu ja yang tak best practical situ. aircond sejuuukkkk sangat! aku tak tahan. hari hri sampai biru kuku nie haaa...

rasa macam nak tulis lagi, tp nanti panjang sangat bosan nak baca.eheh!

^cheeto^!

wasalam..


p/s: rasa macam dah nampak apa yang aku tak nampak selama nie.. this is hard..



1 comment:

hassy chan said...

pompuan mmg slalu buta jalan.. aku pun.. sobsobsob..