Sunday, February 10, 2013

fikr..fikir..fikir..

~~aSSalamualaikum~~


eh! update lagi?? eh! tak kesah lah. tadi cerita lain. nie cerita lain pulak. dah lama tak update kan. tetiba terajin pulak nak buat dua tiga kali entry.eheh!

tajuk nak gaya listen..listen jerk! uweekk..

balik cuti cuti cenggni la masanya jumpa kawan kawan zaman hingus hijau dulu. best sangat. time goes by very fast.. semua dah ada life masing masing. one is on her way for getting married, one dirisik, one of them going for master.. and me? still me.. eheh!

arghh.. bila ntah nak berubah jadi matang sikit. serious sejuk mata tengok sahabat yang dah berhijrah. syukur sangat. Sesungguhnya Allah tu Maha Penunjuk Jalan..

best quote from her 'perwatakan kurang matang xpa, tapi tindakan dan pemikiran tu yang mesti matang'. 'no worries. we are special'

sharing moment with her, sharing and talking and sharing. sharing pasal apa biaq lah rahsia.ehem! dan sekarang aku dah mula berfikir sesuatu.. and its getting complicated and confused. and i dont know.. only Allah knows best.. ^_^

when the other friendS *nampak huruf S disitu* start asking 'dah ada bf belom?'

reaksi aku, pekak kan telinga butakan mata. bhahahaha..

^cheeto!^

wasalam..

p/s: ptg td kt kedai capati nmpk ustazah bahiyah. cantik sangat. beza bonar dari dalam tv..






2 comments:

hassy chan said...

xpe... xd bf pn bole kawennnnn kann hehehe

Cik Oda Zali said...

takde boifren tapi bakal suami in shaa Allah