Saturday, February 16, 2013

SAS audit field

aSSalamualaikum..

this week kerja penaattt.. ha.. kan dah terasa penat cari rezeki. lagi mau complaint. minggu nie pergi buat audit luar dekat SAS. awesome and sangat best. sebenarnya dah second time buat audit luar. tapi kali nie macam excited terlebih sebab pergi hangar kat Subang. macam orang jakun pun ada jugak. eh! jakun ke?




almost one month banyak benda dah belajar time practical nie. best jugak rasa. bila buat kerja yang kita minat tak da lah rasa bosan nak kerja.

dah sampai peak period nie. sipa sedia asyik balik lambat jelahhh.. nak kerja sangat. amek kau! eheh!

tapi tak kesah, buat benda yang kita minat. insyaallah kurang bosan waktu kerja.. niat tu yang penting.

^cheeto!^

wasalam..





3 comments:

alia azmi said...

best tak praktikal ? kite lagi 2 sem nk praktikal. nebes >.<

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said...

Fatin lepas praktikal ni habis dah ke ada sem lagi? Kalau ni last sem, boleh la diserap terus kerja kat situ. Hehe. Anyway, ganbattene~ ;)

Pondok Usang said...

Ingatkan dah jadi Pilot td.. hehe.. selamat berpraktikal.. =)