Sunday, March 10, 2013

bored and lazy sunday~~

aSSalamualaikum..

bosan pulak terasa harini. pagi tadi best la sebab ada latihan tempatan dengan wataniah. nie petang dah tak tahu nak buat apa pulak. practical memang macam nie ek? weekend je tak tahu nak buat apa. assignment pun tak dak nak buat.. bila ada assignment tu mula la merungut.. manusia tak pernah bersyukur..

online pesbuk?? lagi la bosannn.. check notification pastu offline. semua orang tengah busy dengan assignment plus mid sem exam. malas nak mengacau dodol..heheh..

tapi nie la assignment aku..heheheh

sebab dah tak tahu nak buat apa sangat, hari hari main benda nie ja. buku wordsearch yang ada 300 puzzle nie.



kalau dekat UK 10 pound je, kat malaysia mahal gila. exchange rate. 

kalau kat rumah kan best. mesti boleh bakor bakor kek ke, cookies ke.. * walaupun hasilnya nanti confirm ntah pahape.. nie rasa nak balik kampung jumpa ayam itik lembu nie! bulan nie takda public holiday ke??  arghh.. next week uia start cuti mid break. roommate balik kampung tinggal aku lone ranger! nie rasa macam ditinggalkan nie!



dah besar ke belom eh kucing kucing nie. rindu gilossss... mak cakap scot dengan tesco hyper active. pandai pulak tu. kucing jiran depan rumah pun selalu datang main kat rumah. kucing tu lagi best. gomok lepas tu berat pulak tu. rasa nak buat bantal jerk. har har.. tp semalam kucing nie demam lah pulak..kesian dio..

kadang kadang menyesal pulak rasa tak practical kat rumah.hihihi.. 

^cheeto^!

wasalm..

p/s: aku rasa sekarang nie update blog just untuk diri sendiri je. malas nak blogwalking.. sorry sangat kawan2..

2 comments:

hassy chan said...

wei!!!!! nk kucing ko!!! siyes!!!! post kat ukm harharhar

アヌム said...

rjennyeee buat puzzle..huhuuu