Friday, May 10, 2013

remind the old times~~

~~aSSalamualaikum~~

rasa nak update blog tapi tetiba terbukak video clip Embrace pulak. zaman bila punya band ntah lah.. zaman hingus hingus dulu tak lah minat sangat, setakat westlife *oh! evergreen... nsync, blue, layan lah jugak sikit sikit. tapi westlife is not to forget. sampai sekarang jatuh rahang kalau tengok mark, brian, shane , nicky dengan si Kian tu.. *even, diorang dah tua.. kalau orang minat sangat dengan si shane tapi aku minat gila dengan Kian and Mark.. tapi si Mark nie gay lah pulak..err...

then, sampai satu stage  minat simple plan, green day, sum 41.. tapi simple plan the most. green day tak yah cakap lah. sampai sekarang ada lagi dalam playlist. tapi dah lama tak replay.. har har har..

dah tua tua nie*eh! tua ke??.. tua la kalau dah kubur kata mari rumah kata pergi kan? dah kurangkan dengar all those songs. plus, short term memory macam aku dah tak ambik kesah dengan lyrics..

since Maher Zain top meletop kat Malaysia, aku dah baik baik sikit *errrr.. baik ke?? har har har..  at least playlist ada lagu nasyid kannn... hehehe.. add on Sami Yusuf! favourito!! ditto!!
padahal dulu kat rumah masa kecik kecik ayah selalu je beli album nasyid.. tapi dengar sebab nak masuk pertandingan nasyid kat sekolah. apakah??

malam malam dengar Embrace tak bagus jugak ye dak? why not we have Ya Hanana..


pernah dengar selawat nie masa talk dekat Uia. budak budak comel tahfiz yang nyanyi. bulat mata dengar. tak sangka ada yang mempopularkan selawat nie.. *special friend yang cakap. aku pun baru je tahu~~ #sosad... dan baru lah aku ingat semua selawat yang adik adik tahfiz nyanyi sesedap buluh perindu tu semua Habib Syech pun nyanyi..

esok picnic Ulu Yam!! yahoo!! ta sabau raso.. mahu taknya. kepala dah macam macam benda ada. why not take a break enjoying Allah creatures kan??

dan esok jugak 1 Rejab..* err.. dah 1 rejab dah pun sejak tadi.. rugi pulak tak dapat puasa sunat. bak kata Kak Fiza, belum tentu lagi kita akan jumpa Rejab taun depan. eh! apakah?? ehem! tak salah ingat mati, kan sunat tu..

^cheeto^!

wasalam..








No comments: