Saturday, July 20, 2013

maniskan Ramadhan, manjakan amal~~

Assalamualaikum..

macam tak percaya. sebenarnya dah seminggu habes practical. alhamdulillah~ 14 January bermula satu kesah.. bermacam macam kesah. yang tertulis dalam log book dan yang tak tertulis dalam log book.

kesah yang membuat kan tersenyum dan tergelak sepanjang hari, tak lari sedih pun ye jugak..

breaking life rules takkan menangis dekat office even kena marah macam mana sekalipun. tapi...tettttt... har har har.. *the rest is history........ tak macho!

and 12 July officially done practical training. thanks to wonderful sisters. they are freaking awesome. comel je Kak Mas nangis. kui3.. Kak Ayu peluk tak nak lepas. kelakar~~ best dapat rasa ada kakak kakak yang best. *at least dapat rasa macam mana jadi adik bongsu. ihik!

and, Cik Sarina!! SMA director..mekasih~~ mekasih~~ duit raya in advance. baru third day puasa dapat duit raya. hehehe.. tak guna lagi duit still dalam sampul. eheh!

dah 12 Ramadhan dah. alhamdulillah sekali lagi. dapat rasa tuiti fruity Ramadhan. yay! semoga Ramadhan kali nie diberkati, diberi petunjuk dan insyaallah dipermudah..

kalau dah ramadhan kat rumah sebenarnya dugaan lagi besar dari masa dekat uia. dekat uia ada bulatan gembira. tak dapat join..sob3. tapi, yang best kat rumah boleh main masak masak.*errr.. walaupun tak reti, campak aje dalam kuali..

and, sebab kat rumah baaaanyyyaakk sangat lenggang kangkung joget lambak, dan dah rasa macam hati tu kena buat clearance sikit kot, so, nah ambik semua kuih muih rojak buah nie. baca dan habeskan!


lepas tu dah lama tak terawih kat kampung macam kecik kecik dulu. bila lagi nak merasa. tahun lepas dah full month dekat uia.. tahun depan? wallahu 'alam..

eh eh.. rumah blog dah cat baru la.. hew hew.. sempena Ramadhan. sucikan hati, reset minda, bersihkan jiwa, amankan fikiran, cat blog pun warna putih.. weeee~~~ i loikee..

sempat lagi kan buat report sambil hupdate belog.. kerlasss jah!

^cheeto!^

wasalam..



p/s: eh! writting blog mcm dah ada improvement jerk! ahakz!











No comments: