Sunday, July 21, 2013

turn to be better or turn to new one??

Assalamualaikum..

salam 13 Ramadham.. jyah! baru beberapa kerat taip report practial training yang nak kena hantar 29 july nie lepas tu *ok! dah la tu.. esok plak sambung.. har har.. entah bila nak siap lah tu agaknyerr..

makin rajin nak hupdate blog sekarang nie. hew hew.. tapi, dah tak rajin nak online pasembor a.k.a pasebook or twitter. macam bohsan ja pasebook sekarang..

turn to be better or turn to be new one?

semalam rajin bebenor blogwalking blog sendiri. kelakar pun ada. geli geli pun ada bila baca blog sendiri. nampak tak matang disitu..

entry pasal arsenal la.. dulu, kini, selamanya aku memang arsenal lover, arsenal fan. *ohoooo..

entry jerawat lah, wataniah lah, novel la.. tapi pasal cintun belom lagi. *oppssss!! tunggu cerita kawen terus baru best. eh!

kalau ikut hati nak je padam entry dolu dolu tu. tapi, tak nak..sebab to turn to be better, sometimes we need to look how is our past. our action. when we look back, then, look in front and say 'i have to correct it!'

barulah boleh jadi new one..

^cheeto^!

wasalam..






No comments: