Sunday, July 28, 2013

Xperia Go merajuk..

aSSalamualaikum..

jumaat haritu iftar jamai'e dekat rumah cik syamirah. abang dia lecturer dekat Uitm Permatang Pauh. buat iftar untuk student la lebih kurang. so, kitaorang join la jugak dua kaki.

balik tu dengan semangatnya upload gambar gambar bajet senyum kambing dekat instagram. tengah best best scroll down picture, sekali screen handphone jammed!

ingat dah rosak screen phone tu.. baru je sebenarnya pakai smartphone. *sebab memang jenis yang tak pandai jaga barang. menyesal la kekonon..

nak raya handphone rosak pulak.

esok pagi post dekat pesbuk. handphone rosak. contact pesbuk or twitter ja.. bla bla bla... *bajet retissss je kan..

dan Allah tu memang permudahkan urusan hambaNya.. ada ikhwat komen dekat status..

'tekan button on serentak dengan high volume(force restart) waktu tengah charge. '

terus boleh on! alhamdulillah! yay!! so, Sony Experia users, kalau screen phone tetiba ja hank boleh try tips nie..

^cheeto^!

wasalam..


No comments: