Monday, September 2, 2013

Ezaty special day~~

Assalamualaikum..


uwaaaa... macam tak percaya 31 August and 1 September selosai sudah majlis wedding best friend forever aku. tahniah Ezaty and Firdaus. barakallahhufiq! i'm very proud of you..

majlis nikah 27 Julai lepas. kira kenduri after sebulan bernikah.. rasa macam baru raya tahun lepas kawan aku nie bertunang, tetiba dah kenduri dah pun. sedih tapi happy. kawan sejak kecik. orang cakap kami dah macam adik beradik. family dia macam family aku jugak dan vice versa..

semoga menjadi isteri solehah and mithali. bahagia sampai syurgaNya..



Aqila and Airis.. flower girl~


peserta nasyid Launuha.. hihihi..


bachelor party~~weeee~~ except for Farah. yang tu pun getting married soon..

bak kata Syamirah 'hang jgn sedih sampai tak selera makan fatin. hang masih ada kami' har har har.. 





maka dengan itu bermulalah soklan soklan cepu cemas.. 'bila lagi nie??' 'lepas nie turn hang pulak?'..

and of course i have no answer for that. har har.. belajar tak habes lagi nie ha.. banyak cabaran final year nie..

dan aku bukanlah cukup baik lagi. so, perlu repair skru skru yang masih longgar dan tak betol tu. jodoh tu reflect who we are now. buruk sikap kita, maka buruklah jodoh yang dapat nanti. nauzubillah. mintak dijauhkan~~ perbaiki diri. jaga ikhtilat!

^cheeto^!

wasalam...


p/s: Allahu Yubarik Fik..



2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

hassy chan said...

kawan ak pun rmi da tunang.. nikah.. terasa tua tol diri aku bhahahahah