Saturday, November 30, 2013

seronoknya majlis kak Alang dengan Mr. Arif~

aSSalamualaikum~~


untuk kesekian kalinya tahun nie dah berapa kali dah pergi kenduri kawen. harini kenduri kak Alang.. subhanallah kak Alang nampak berseri sangat! alang menikah pagi continue terus dengan kenduri. sekali lagi tengok orang akad nikah! yeay! \0/  hakikatnya sekali lagi rasa nak menangis tapi buat buat cool..*konon heartless

macam tak percaya je alang dah kawen. sebab selama setahun join usrah dengan alang tak pernah tahu pun alang dah bertunang. cuma kadang kadang tu ada la jugak usik usik alang bila nak kawen. tup tup..

kalau pergi majlis akad nikah kawan memang tak sah la tak menangis. tapi kali nie aku kebal lah pulak. hikhik.. *nangis jugak. tapi dalam hati. ainun pulak nangis. comel betol ainun.



















seharian kot harini kitaorang jadi penjaga 'hadiah pintu'. penat macam tuan rumah dah rasa. berkerjar nak bagi mashmellow kat budak budak. tapi, majlis kak Alang memang rasa meriah. family kak alang sangat best. dah rasa macam part of family kak alang dah.

apa apa pun. tahniah kak Alang~ kak Alang memang best... doakan kitaorang pulak. *eh! cough2..

siapa tak seronok kawen.. *eh! tapi kena selalu ingat 'betulkan diri sendiri dahulu sebelum nak bahagiakan orang lain' 'jodoh tu reflect who we are now. baik kita, inshaa Allah, baiklah yang Allah bagi nanti. tapi, jahilnya kita wallahu alam.. 

inshaa Allah.. rezeki, jodoh, ajal semua dah tertulis. bila Allah rasa kita dah ready Dia akan bagi nanti.. dengan jalan yang mudah lagi halal~~

^cheeto!^

wasalam..




No comments: