Monday, December 23, 2013

miss Farah bertukar status to Mrs. Rahman..

aSSalamualaikum...

waaaaa.. macam tak percaya lagi sekali. cepatnya masaaaa... alhamdulillah. dua kali lafaz, farah dah selamat jadi isteri orang. dia sangat cantikkk! berseri seri..

dari kursus kawen, HIV test sampai la ke hari akad nikah aku tolong apa yang mampu. tapi Si Syamirah Osman lagi orang kuat pengantin. kesana sini. aku PA number 2 je..kui3.. best jugak tolong tolong orang kawen nie. at least dah boleh tahu procedure do and donts.. ecewah! *eh! tapi turn patik belum lagi kot! har har.. shayee kecik lagi..


ini cerita hari akad nikah


teman pengantin photoshoot. 


ehem2..time nie shy shy kitten lagi.. comel jala kawan aku nie. kawen tak bercinta pun. 




ini cerita hari wedding.. Rahman memang friendly dengan kami. so far.he is nice guy.. bakal arkitek graduate oversea tu. 


family sebelah lelaki. keciknya dunia nie. adik pengantin lelaki rupanya junior aku masa Mrsm dulu. jangan main main. adik dia presiden BWP time sekolah dulu. debator sekolah lagi teww..


eh! dah tak malu malu kucing keee.. kui3..


who next?? except ezaty la..dah nak jadi mak orang tuuu..


aiseh! macam mak jemah wartawan sambilan tak berbayar je nih gaya..


untuk tahun nie dah habis dah entry wedding.. wait for next year wedding pulakk.. tahun depan memang banyak. dah bersusun dah tarikh wedding.. especially kawan kawan wataniah~~

aku?? he is somewhere in the middle~~ *ecewah! syok gak kawen muda nie.. ehem!

^cheeto^!

wasalam..

1 comment:

hassy chan said...

ko bile pulak?? cepat2 sikit.. kawen muda memang best haha