Thursday, June 6, 2013

23 years enough???

assalamualaikum~~


bismillah.. pejam celik pejam celik alhamdulillah celik lagi sampai saat aku tengah taip belog nie. tak sangka dah 23 ghopenyer.. 31 May 2013 dah genap dah umur tu 23.. wuaaa dah tua ke??

firstly big and huge thanks dekat mak dengan ayah sebab lahirkan dan jaga selama 23 tahun nie..thanks to best friends, all beloved wataniah friends, special friend and senior auditors.. walaupun dah seminggu besday dah lepas kan tapi tak kira nak hupdate jejugak.

 tak expect pun sebenarnya nak ada birthday celebration dari kakak kakak ofis tempat practical. pagi pagi masuk ofis semua nyanyi lagu besday.. har har.. malu aku. lepas tu whole day dapat besday wish dari kawan kawan. thanks for doa! *tolonglah doa bagi aku cepat kawen.. eh!

dan sangat tak sangka kakak kakak sekalian kenakan aku masa hari tu. semua berlakon. kalau bagi best award memang Kak Ayu boleh menang. dia buat buat merajuk, marah marah. seriousla sedih kena marah.

balik ofis pergi makan chicken chop. tetiba Kak Ayu datang dengan Kak Yaya bawak kek. menyanyi lagi lagu besday. malu den dekat orang orang restoran. har har.. mau menitik jugak air mata nie ha.. *eh! sejak bila ntah sentimental.

alhamdulillah, 23 enough.. will try to be better slave to Allah.. Iman pun kena meningkat seiring dengan umur. lots of things need to change. bak kata orang bad attitude is like flat tyre. kalau tayar flat macam mana nak move on and success dalam hidup.

practical pun tinggal sebulan lebih je lagi. tak sabar dah sebenarnya nak masuk belajar balik. nak pegang title mahasiswa balik.. yay!!


a moment with senior auditors and tax agent.. Kak Ayu, Kak Fiza, Kak Mas, Kak Nana..
dan beberapa kengkawan practical jugak.. Kak Yaya, Shera and Hani..


hadiah dari kengkawan wataniah. tenkiuuu malin, zati, roza, su, onie, kinah, nurul, pujah.. and tikah jugak..heheheh.. even tengah busy dengan final exam tapi sompek lagi buat benda benda nie kat aku.. *lap air mata.. 

ferrero rocher tu aku tak bukak lagi. sayang plak nak makan. kalau tak makan nanti expired pulak. kalau tak expired pun nanti semut tolong makan. 


 and sweet present fly from Kedah.. tenkiu best friend zaty~~ she's getting married this coming August. kinda sad.. and happy for her to!! might be last present from her maybe..

ok.. cukup cukup lah. esok balik kampung! yay! on leave sehari sebab paksu kawen.. wehuu~~

^cheeto!^

wasalam..

p/s: walaupun pukul 8 baru wish but still really appreciate it!