Tuesday, January 21, 2014

opening of 2014~ Johor-Melaka-Negeri 9-Pangkor part 1

Assalamualaikum...


dah setengah bulan baru nak hupdate blog untuk tahun nie.. hye hye 2014!! sayonara 2013.. 

opening tahun 2014 kali nie trip utara selatan...dari Johor ke Melaka ke Negeri 9.. dan Pangkor next entry..panjang sangat kang nak baut entry panjang panjang nie..tak terbaca pulak kome nanti...

macam biasa kalau pergi Johor of course pergi melawat kubur and family arwah Afham.. dah 3 kali pergi sana..cepatnyaaa masa.. genap dah setahun Arwah Afham meninggal. tp still rasa macam he is around.. he's good friend. cannot be replaced. buat masa nie aku tak jumpa lagi orang macam dia.. rare. Al-Fatihah~~





sempat lagi cari jodoh kat UTHM.. har har har.. *eh! 


this is Nusajaya.. ala ala Putrajaya gitewww.. still under contsruction. tak ramai orang lagi..





sempat lagi berangin malam di Danga Bay..



usah tertipu dengan gambar Legoland. padahal kat luar je nie..tak masuk punn..



fefeling London.. padahal JPO je.. JPO pun barang branded. cuci mata ajelaahhh..

thats all Johor part 1.. next entry kita jelajah melaka-negeri 9 pulak..

^cheeto!^

wasalam..

No comments: