Monday, February 10, 2014

another squadmate taken and married~~

aSSalamualaikum..


dalam ramai ramai Aiman pembuka tirai kawen paling awal. lepas tu Hani.. tup tup meletop hari Sabtu haritu selamat dah lagi sorang skuad wataniah naik pelamin. sekejap betul rasa macam tak percaya pun ada.. *aku rasa setiap kali entry kawen mesti ada ayat 'aku tak percaya'.. har har..

dulu susah senang sama sama. recruit, class wataniah, naik gunung, class pun banyak yang sama. group project pun pernah sama. especially masa buat project ADAIS sampai tak tidur malam tu lah..

bila ramai yang dah kawen and grad nie masing masing dah kerja. agak susah jugak nak gather ramai ramai.





cantek Awin! dah macam ala ala arab gitu dah... who's next?? krik..krik..krik *aku impossible la kan..dah ada orang ambik turn dah pun lepas nie..

trip pergi kawen Aiman dekat Kelantan yang paling best. sebab semua ada..

^cheeto^!

wasalam..

p/s: tak best awal awal sem dah tak sehat. spoil mood nak study... haih~


No comments: