Saturday, February 1, 2014

friend next table is married!!

aSSalamualaikum..


satu hari petang damai di bumi UIA *cewah damai sangat.. hati dah berkobar kobar nak isi form untuk jadi committe taaruf taaruf week. mula mula tak nak isi. lepas ada orang bagi support aku pun terbukak lah pintu hati nak join jadi committee.. 'time ni lah nak cari kawan baru..' katanya..

tapi suddenly dekat pop up notification pesbuk ada invitation wedding. click notification. whattttt!!! jatuh rahang. mata membulat. Boon!!! *rock name bestfriend aku dekat Mrsm dulu nak kawen dah??!! terkejut!

kawan otai ponteng riadah petang petang. friend next table. teman gaduh, teman tukang mengajar add math dengan kimia. pernah tidur rumah dia jugak time sekolah aku buat graduasi untuk senior. malas nak balik rumah. mak dia buat kan telekung untuk kami. ya kami. ada lagi 3 orang geng otai. Fatin Farhana dengan Shuhada.

dulu waktu sekolah selalu cakap Shud yang kawen dulu sebab Shud nie ala ala perempuan melayu terakhir. pandai masak lagi teww. tapi siapa sangka rezeki Allah. Boon kawen dulu. ok lah. ok lah. nama sebenar bestfriend aku ni Mimi.. *dah kawen kan tak boleh panggil Boon dah kot..heheheh..

tapi best jugak la harini dapat jumpa classmate even tak semua yang dapat datang..

tapiiii.....

'fatinn!!! what happen?? sebab wataniah ka nie?'-Ummi

'heiii.. awat banyak jerawat nie!!!'- Mimi..

'..............sensitive skin lorh.....' - Me. sigh!

'yaka? manja namanya tu. ka dah gatal sekarang?? haaa.. hahaha..' - Mimi..

'....@_________@.....not yet lorh.. baru nak matured larh! ' - cet!


here we gooo.. the outstanding beserian~~ miss them infinity.. *eh! muka aku gelap main pantai kat Pangkor tak hilang lagi..........

all in all, barakallu fiq Boon aka Mimi *cant change your name.. semoga bahagia sampai syurgaNya.. pleasee datang konvo deme Oktober nanti bila free...


^cheeto^!

wasalam..

p/s: wedding opening this year goes to Mimi!

No comments: