Thursday, February 20, 2014

last semester kinda.....err...

aSSalamualaikum..


sebenarnyakan..sebenarnya..sebenarnya beta rasa sangat mengantuk sekarang ini.. akan tetapi jiwa rasa nak hupdate blog walaupun tak tahu nak hupdate apa tapi rasa nak menaip jugak!

                                                  ...............................................

ok! seriously semester last nie agak teramat sangat lah tak berapa nak menarik untuk diceritakan. mungkin dah tak banyak aktiviti nak buat sem nie..

tapi agak busy jugak sebenarnya.. tengah fikir nak kerja................nak sambung master...........atau........kawen....... kawen????? mungkin impossible kot. ngeh3.. pintu hati macam tak terbukak lagi ja untuk terima sesiapa. jodoh tu kan rahsia Allah..cewah! ayat!

mungkin kerja dan part time master.. atau mungkin full time master.. atau mungkin kerja tanpa sambung master.. kerana cita citaku hendak menjadi seorang lecturer.. Allah knows best~~

^cheeto!^

wasalam..

p/s: Ya Allah..jika itu keputusan terbaik maka permudahkanlah proses ini,...amin..

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

salam jumaat

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)