Thursday, August 28, 2014

Reflect and repent~~

Assalamualaikum..

it was not so called funny day! Bila auditor yang bukan asalnya Kuala Lumpur ataupun Selangor cari client company untuk audit field jawapannya pakai GPS pun tetap sesat..

*itu yang terjadi dengan aku dengan Yani harini..

berapa kali entah pusing Tropicana. asalnya nak cari Lebuhraya LDP ja pun dari KD tu..

hikmah sesat kat situ, tak kena tol pun nak p Puchong tadi. ngeh3..

aha! kenapa entah sepanjang minggu hati rasa tak sedap. sungguh! heart beat laju macam lumba lari dengan Watson Nyumbek gituuuu..

harap jangan ada bad news or anything bad happen. nak balik kampung sabtu nie. driving alone lagi plak gitu..*apa lagi. gunalah mass of power Ma'thurat.. inshaa Allah mainan perasaan syaitan ja semua tu..

Remember, negative mind will never give you positive life!!

reflect and repent~~

^cheeto^!

wasalam..