Friday, November 7, 2014

lets make a come back!!

aSSalamualaikum..


tajuk nak famous je.. come back gitu. Last week. Last Sunday. cuci bersih lemak tepu.. tapi rasa bertambah balik lomak lomak den ni ha..

ada tips tak macam mano nak hilang lomak dokek muko? hilang jerawat? *seteghesss..

road to a big mission.. Inshaa Allah..*big mission???! rahsiaaa laaa...

Last Sunday, memandangkan Odah beria ajak join running running ni aku pun on ajelah. KL Bebas Kenderaan anjuran DBKL. selalunya program ni once a month. hakikatnya SERIOUS TAK MINAT WALKATHON ataupun anything yang berkaitan running..

mungkin sebab aku bukan long distance runner kot..mungkin...................................

jadinya, pagi pagi subuh tu melawat kawasan ajelah. *feeling mandur lah konon.

Best jugak #KLBebasKenderaan. *nak jugak hashtag terr..

tapi kalau orang macam aku yang tak minat running ni better cycling ataupun bawak roller blade ataupun skateboard. rasa macam  Dataran Merdeka tu Ahmad Albab yang punya. macam playground!

5 minit melawat kawasan, tukar angin pergi FRIM. tempat wajib kalau tak buat aktiviti hiking..

kira warm up lah ni untuk big mission nanti.. kah kah.. *harap semua lancar..aminn..



haaa...ni tempat wajib ambik gambar kalau datang FRIM. 


eh! bajet je macam lari kannn...


Subhanallah..what a refreshing air.. Allah creatures is the best therapy to let go of everything and unnecessary things~


penat deme..


tudiaaa..true friendship support. nampak tak kasih sayang Odah dekat Kaida..


ini apa? ingat photoshot model FRIM?


Hidup ni ibarat hiking ke puncak gunung. kadang kadang kita bersemangat di permulaan kaki gunung. kadang kadang kita lemah tak bertenaga nak sampai ke puncak. kadang kadang rasa tak mampu nak lalui denai denai, duri tajam. lopak lopak selut. kayu kayan balak. but, life have to move on. sebab puncak gunung tu ibarat satu destinasi yang mesti. no matter what happen in your life, no matter how disappointed u are, no matter how many fail you made and no matter how hard your life is, everything is a learning curve. in order to earn something, you have to face something. Be with positive people. Standing together with motivated people and avoid negative groups of people. AND learn from mistakes! 

Ya Allah lindungi aku dari dosa~~

^cheeto^!

adios! *salute!

Wasalam..

^_________________________________^