Sunday, January 25, 2015

Its Sun Date series!

aSSalamualaikum..


Sun Date series! Alhamdulillah.. small peak season just end. yeay! yahuuu!!! yabedabeduuuuu! dah tak perlu stay back lagi dah sampai pukul 10, tak payah kerja sabtu lagi dah. *ehem!

Sun Date series. Harini Bukit Saga checked in~ Untuk big mission *biarlah rahsia gituuuu* yang tinggal sebulan ja lagi. satu preparation pun tak buat lagi. serious nervous dan risau!

kasut, seluar, waterproof jacket, satu pun tak dak lagi..

kadang kadang ada jugak rasa demotivated nak pi. kah kah.. *nasib baik ada kak Masni.

cuma ada 4 kali weekend untuk training.*uhuuuuuuuuuuu~~takut!

                                 ......................................................................................

semalam mimpi dapat further study. dekat Beijing plak tu. kah kah *apa kena mengena kos accounting dengan Beijing??? confused sudaaaaaaa...

apa apa pun UIA tetap dihati~~ llalalaalala

^cheeto^

wasalam...  





1 comment:

Dewi Aja said...

Hello Admin!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)